Over RASPQD

Wat wij doen? Wij helpen jouw bedrijf gezien te worden door middel van passend advies, de mooiste ontwerpen en de gaafste producten – van sticker, vlag, bord en visitekaart tot website.

Maar ook voor particulieren zijn wij van alle markten thuis: wij ontwerpen en realiseren jouw mooiste fotobehang, zitzak, vloerkleed, geboortebord of canvas. Bijna alles is mogelijk, neem dus gerust eens contact op om de mogelijkheden te verkennen!

Aldert Hietkamp

Aldert Hietkamp

Mijn naam is Aldert Hietkamp, 29 jaar oud en samen met mijn vriendin en zoon woonachtig in Kollumerzwaag. Al jaren ben ik actief als commercieel medewerker. Hierbij staat service en klantrelatie altijd op de eerste plek. Doordat ik de afgelopen jaren bij enorm veel MKB bedrijven ben geweest is langzamerhand de passie ontstaan om deze vaak fantastische bedrijven te gaan helpen met het uiten van hun DNA. Vaak doen deze bedrijven fantastische dingen maar vergeten ze zich te profileren.

Sybren Oegema

Sybren Oegema

Mijn naam is Sybren Oegema, ik ben 36 jaar oud en samen met vrouw en 2 kinderen woonachtig in Dokkum. Na 12 jaar als ontwerper, DTP’er en signspecialist ben ik inmiddels 3 jaar actief als UX/UI Designer in de softwarebranche. Omdat de sign- en printwereld mij altijd is blijven trekken, kan ik echter niet wachten om hierin met mijn kennis, ervaring en de expertise van Remco en Aldert bedrijven te helpen zich op de kaart te zetten!

Ben je als particulier trouwens op zoek naar een vette print of uniek idee? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

💬 Hulp nodig?